Setyylialkoholi 100 g

Setyylialkoholi 100 g
Setyylialkoholi 100 g
3,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.

(Cetyl alcohol) Emulgoinnin apuaine. Palmuöljypohjainen, vahamainen materiaali, jota käytetään yleisesti shampoissa, hoitoaineissa ja ihovoiteissa. Setyylialkoholi on hoitava aine, joka pehmentää ihoa ja hoitaa hiuksia. Paksuntaa voiteiden koostumusta. Setyylialkoholi on loistava pari emulgointijauheelle: ne tukevat ja tasapainottavat toisiaan. 

Huom: rasva-alkoholi, joka setyylialkoholikin on, toimii kosmetiikkatuotteissa täysin eri tavalla kuin esimerkiksi etanoli. Etanoli (eli ns. tavallinen alkoholi) voi kuivattaa ihoa, mitä setyylialkoholi ei todellakaan tee. 

Voidaan käyttää 1-30 %.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusimmat tuotteemme
Uusi
Soikea saippuamuotti
Soikea saippuamuotti
2,20 €
Uusi
Vetiver, Ginger and Sandalwood 10 ml
3,00 €
Uusi
Frosted Tree 10 ml
3,00 €
Uusi
Kullanvärinen kartonkikotelo
0,60 €
Tarjoustuotteet
-20%
Luomivärikotelo, hopeanvärinen
4,72 € 5,90 €
-10%
GF Sininen värigeeli (tiiviste)  5 ml
3,51 € 3,90 €